top of page

VASTUULLISUUS ON MEILLE TÄRKEÄÄ

Me luontomatkailuyritykset toimimme usein alueilla, joiden luontoympäristö on vetovoimaista mutta myös herkkää muutokselle ja kulumiselle.

 

Näin ollen kestävään kehitykseen panostaminen on erityisen tärkeää Suomen matkailulle, luonnonarvojen turvaamiselle ja sitä kautta myös Dynamo Ohjelmapalvelut Oy:n toiminnalle.

 

Toimintamme tulee luoda hyvinvointia ja sosiaalista lisäarvoa samalla minimoiden ympäristöön kohdistuvia haittoja.

VÄHÄPÄÄSTÖISYYS

​Kaikki tarjoamamme palvelut ovat vähäpäästöisiä, sillä ne toteutetaan lihasvoimin. Tiedostamme kuitenkin, että meidän ja asiakkaidemme kulkeminen tapahtumapaikoille tuottaa ympäristölle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. Pyrimme vähentämään näitä päästöjä suunnittelemalla omaa liikkumistamme tarkemmin ja suosimalla tapahtumapaikkoja, jonne asiakkaamme pääsevät myös julkisilla.

Kierrätämme jätteemme, käytämme toimistossamme maalämpöä, aurinkopaneeleita ja uusiutuvaa energiaa.

Vähäpäästöisyys
Vastuullisuus on meille tärkeää

VASTUULLISUUS

Asiakkaidemme tulisi tuntea itsensä tervetulleiksi sekä saada rahoilleen ja odotuksilleen vastinetta. Pyrimme jatkuvasti saamaan asiakkailtamme palautetta toiminnastamme ja toimimaan sen mukaisesti kehittääksemme toimintaamme.

 

Yrityksemme noudattaa eettisiä ja moraalisia periaatteita toiminnassaan emmekä hyväksy minkäänlaista kaupallista, seksuaalista tai mitä muuta tahansa hyväksikäyttöä tai syrjintää. Meille kaikki ovat tervetulleita. 

Toivomme, että kanssamme vietettyjen mukavien luontokokemusten kautta asiakas oppii arvostamaan ja suojelemaan ympäristöään myös omassa arjessaan. Sillä myös jälkipolvillamme tulee olla mahdollisuus nauttia arvokkaasta luonnostamme.

 

bottom of page